Lyžovačka ve Ski amadé

V lednu jsme s klukama vyrazili okusit Rakouské Alpy. O velikonočním víkendu se mi povedlo dostříhat video, o které se chci podělit.

Ski amadé 2013

Vyjeli jsme v pondělí 14. ledna směr Eben im Pongau, kde jsme měli zamluvené ubytování. Navigace nás na místě trochu zradila a chvilku nám trvalo, než jsme náš domeček našli.

V úterý brzo ráno jsme se vydali směr Flachau. Uvítalo nás nádherné počasí a na sjezdovce jsme vydrželi celý den. Ač unavení, po lyžích jsme se šli ještě podívat na Světový pohár ve slalomu žen. Po 30 závodnicích jsme to zabalili hlavně kvůli zimě a únavě.

SAMSUNG

Přes noc se počasí razantně otočilo a čekaly nás dva dny v mlze a sněžení. Středa tak patřila sjezdovkám nad Flachauwinklem a ve čtvrtek jsme se vrátili zpět do Flachau. Vzhledem k počasí se nedalo jezdit v horních částech střediska a tak bylo na použitelných částech přeplněno.

Lyžování nás ten den omrzelo již po obědě a tak jsme lyže vyměnili za termály v Altenmarktu (Therme Amadé). Mimochodem tam mají hodně dobrý tobogán.

V pátek už nás čekala jen cesta domů. Snad k nám to počasí bude příště hodnější. Tak už si jen vychutnejte sestřih toho nejlepšího ve videu, které bylo točené kamerou GoPro HERO3: Black Edition.

A tady ještě fotky od Marťasa.

Označeno s: , ,
Označeno v Novinky, Volný čas

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*